BETA CREATINE100, RED STAR NUTRITION

BETA CREATINE100
10 лв.

Брой: наличен! Наличен!

Имаш въпрос? Обади се на телефон
0887 47 88 41 или изпрати email на info@yeee.bg

Производител: RED STAR NUTRITION
Категория: Креатинови продукти
Тегло: 100g
В опаковка: 16,5 дози
Наличност: На складОписание на BETA CREATINE100


Това не е някакъв нов патентован ултра-фешън креатин. BETA CREATINE е формула, съдържаща едни от най-мощните съставки за повишаване на силата и издръжливостта, които ускоряват и оптимизират възстановяването. BETA CREATINE ви позволява да тренирате по-тежко и да се възстановявате по-бързо и по-пълноценно. 
Всяка от съставките в BETA CREATINE се абсорбира от тялото по различен начин. Механизмите, по които тези съставки повишават постиженията също са различни. По научному това звучи така: всяка съставка има индивидуални фармакокинетични и фармакодинамични свойства, които в BETA CREATINE са прецизно балансирани за максимален резултат.
Без стимуланти. BETA CREATINE осигурява истинско и продължително повишаване на енергията в мускулните клетки, без да съдържа никакви стимуланти. Стимулантите (като кофеина например) само създават илюзия за приток на енергия, която е моментна и бързо спада. 
BETA CREATINE може да повиши съдържанието на фосфокреатин в мускулите с до 40%. Фосфокреатинът играе изключително важна роля за възстановяването на АТФ по време на високоинтензивни упражнения. Без АТФ мускулите не могат да работят. BETA CREATINE не съдържа кофеин или някакви други стимуланти, и за това се приема добре по всяко време на деня.
Новият и по-ефективен BETA CREATINE съдържа съставки, за които (на базата на проведени научни изследвания) се предполага, че повишава:
- креатина в плазмата 
- креатина и фосфокреатина в мускулите (с до 40%)
- карнозина в мускулите (с до 40%)
- фосфата в плазмата и еритроцитите
- функцията на митохондриите
- ресинтеза на AТФ
- времето до настъпване на умората 
- мускулната сила
- скоростта на съкращаване на мускулите
- общата и пиковата енергия в мускулите
- анаеробният работен капацитет (с до 3 повторения повече, в сравнение с приема само на креатин)
- общото количество на вдигнатите тежести (> 25%)
- повторенията във всяка работна серия (>20%)

Препоръчителна употреба на BETA CREATINE100

Препоръчителна употреба:  
За 70-80кг атлет - два пъти дневно по една доза (6g = 1 равна мерителна лъжичка), заедно с 350-500ml вода или сок. Първата доза - 30-60 минути преди тренировка, а втората доза - веднага след тренировка. Може да се комбинира с други аминокиселини (глутамин, аргинин, BCAA), инозин или преди тренировка със стимуланти като кофеин, йохимбин, синефрин и др. В не тренировъчни дни - една доза сутрин и една доза - следобед.
Добре е да добавите и подходящо количество бързоусвоими въглехидрати като FAST CARBS (10 - 60 грама, в зависимост от личното тегло и метаболизма). 

Състав на BETA CREATINE100

Хранителна информация
в 1 доза (6 000mg) 
Креатин монохидрат  3 600mg
Бета аланин                1 800mg
Таурин                          600mg

Състав:                микронизиран креатин монохидрат, бета аланин, таурин, антислепващ агент: силициев диоксид.

Мнения за BETA CREATINE100
Други продукти