4:1:1 ANABOLIC BCAA, STARLABS

4:1:1 ANABOLIC BCAA

Производител: STARLABS
Категория: Аминокиселини
Тегло: 200 tabs
В опаковка: 40 дози
Наличност: ИзчерпанОписание на 4:1:1 ANABOLIC BCAA

BCAA се състоят от левцин, изолевцин и валин и са известни под общото наименование - аминокиселини с разклонена верига, поради разклоненоверижната им химическа структура, характерна само за тях.  

BCAA са незаменими аминокиселини, което означава, че не могат да бъдат синтезирани от тялото, а биват набавяни единствено с храната.

Тялото използва BCAA за заздравяването на наранени тъкани, ускоряване на възстановяването и предпазване на мускулите от разграждане, по време на тренировка. BCAA са от първостепенна важност за нарастването на мускулите. При изследвания е установено, че BCAA проявяват и други свойства, дължащи се на действието на всяка една от трите аминокиселини по отделно. Левцинът е необходим за заздравяването на рани по кожата и счупени кости ипредпазва мускулите.  Валинът стимулиза и поддържа високо количеството на азота, който е ключов за нарастването на мускулите. Изолевцинът повишава енергията и е нужен за производството на хемоглобина, който е белтъчна част от червените кръвни клетки, които пренасят кислорода в тялото

Това, което прави комплексът от BCAA на Starlabs Nutrition® необикновен, е съотношението на левцина към изолевцина и валина, което е 4:1:1. За левцина се знае, че е ключов регулатор за нарастването на мскелетните мускули и активира  mTOR - сигнала за белтъчния синтез.   

BCAA са една от най-старите и най-широко употребявани хранителни добавки за всички времена.  Изпълняват множество функции, измежду които участието им в системата от хормони и ензими, изграждат ДНК и са важни за преноса на кислород в тялото. BCAA са прост, но ефективен начин за осигуряване на максимално възстановяване и нарастване на мускулите и увеличаване на цялостните спортни резултати.

Приемът на BCAA сутрин, веднага след ставане ще осигури на мускулите една голяма доза от аминокиселини, която да използват за гориво и подхранване след дългото нощно гладуване, за да се подобри мускулното нарастване. Приемът на BCAA преди тренировка намалява мускулното възпаление, а веднага след тренировка ускоряват мускулното възстановяване. Физическите тренировки повишават колочеството на кортизола, но чрез приема преди- и след тренировка на BCAA, нивото на кортизола се поддържа ниско и това води до по-голямо мускулно нарастване.   

Препоръчителна употреба на 4:1:1 ANABOLIC BCAA

Приемете една доза (5 таблети) преди тренировка и още една, веднага след нейното приключване.  

Състав на 4:1:1 ANABOLIC BCAA

Мнения за 4:1:1 ANABOLIC BCAA


Други продукти