Animal Nitro 44, UNIVERSAL

Animal Nitro 44

Производител: UNIVERSAL
Категория: Аминокиселини
Тегло: 44 пакета
В опаковка: 44 дози
Наличност: ИзчерпанОписание на Animal Nitro 44

Незаменими аминокиселини. Името казва всичко. Аминокиселините са строителния материал за изграждане на мускулите. Те задействат анаболизма и са в основата на мускулния растеж.
Незаменимите аминокиселини не могат да се синтезират в тялото, те могат единствено да се набавят с храната, от качествени протеинови източници.
Animal Nitro е първия и единствен продукт, предлагащ незаменими аминокиселини в свободна форма, в огромна доза и в оптимално съотношение. Освен това специална транспортна система осигурява безпрепятственото преминаване на аминокиселините през черния дроб - по този начин се намаляват загубите и се увеличава максимално полезния ефект за работещите мускули.
Animal Nitro ти помага да се снабдиш с повече хранителни вещества, да ускориш възстановяването и изградиш нова мускулна маса чрез засилване на белтъчния синтез и ограничаване на катаболните процеси в мускулите. 
Няма друг продукт толкова ефективен, чист и мощен като Animal Nitro!

Препоръчителна употреба на Animal Nitro 44

След тежка анаеробна тренировка съществува 4-часов анаболен "прозорец", през който тялото асимилира и използва хранителните вещества с максимална ефективност. За да използвате оптимално този "прозорец", изпийте 1 пакетче Animal Nitro до 30 минути след тренировка. За максимален резултат приемайте по 2 пакета на ден - единия преди тренировка, а другия - до 30 минути след. 
Винаги приемайте Animal Nitro на празен стомах, най-добре с плодов сок или друга богата на прости въглехидрати напитка.

Състав на Animal Nitro 44

Мнения за Animal Nitro 44


Други продукти