BCAA XPRESS 700g, SCITEC NUTRITION

BCAA XPRESS 700g
Стандартна цена: 84 лв.
Намален на: 71.40 лв.
Спестявате: 12.60 лв.

+ Безплатна Експресна Доставка!


Вкус:

Брой: наличен! Наличен!

Имаш въпрос? Обади се на телефон
0887 47 88 41 или изпрати email на info@yeee.bg

Продукт в промоция с намалена цена!
В ограничени количества!


Производител: SCITEC NUTRITION
Категория: Аминокиселини
В опаковка: 700g
Наличност: На складОписание на BCAA XPRESS 700g

ОПИСАНИЕ   Верижно разклонените аминокиселини (BCAA) са трите най-изобилстващи в скелетната мускулатура аминокиселини. Това са валина, леуцина и изолеуцина. Те са “незаменими” аминокиселини, което означава, че трябва да ги приемаме чрез храната или като добавка. Верижно разклонените аминокиселини (BCAA) играят важна роля в белтъчния синтез, защото черният дроб не ги разгражда напълно и така те попадат лесно в кръвния поток и в мускулните клетки. Макар верижно разклонените аминокиселини (BCAA) да представляват само 20% от общото количество аминокиселини в различните храни, те заемат 50-90% от аминокиселините, които навлизат в циркулация на кръвта. Верижно разклонени аминокиселини (BCAA) стимулират белтъчният синтез, изгарянето на мазнините, увеличават физическата издръжливост, предотвратяват умората по време на физическо натоварване, енергизират, подобряват имунната функция и следтренировъчното възстановяване.

Вкусове: ябълка , лимон

Препоръчителна употреба на BCAA XPRESS 700g

1-3 дози 1-3 пъти дневно: преди и след тренировка, както и по всяко време на деня, когато съществува повишена опасност от преминаване в катаболно състояние, например вечер преди лягане.

Състав на BCAA XPRESS 700g

Хранителна информация в една доза ( 7 g )
L-левцин                                2500 mg                     

L-изолевцин                           1250 mg

L-валин                                  1250 mg

 

Алергени: Продуктът е произведен в съоръжение, в което се обработват добавки, съдържащи мляко, яйца, глутен, соя, риба и ракообразни, серен диоксид и ядки.

 Съхранение: На сухо и хладно място до 25'C, защитено от пряка слънчева светлина, недостъпно за малки деца. Не се препоръчва на лица под 18г, бременни и кърмещи жени. Не е лекарствено средство. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Не превишавайте препоръчваната дневна доза.

 

Мнения за BCAA XPRESS 700g


Други продукти