ANIMAL NITRO 30, UNIVERSAL

ANIMAL NITRO 30

Производител: UNIVERSAL
Категория: -30% -40% -50%
Тегло: 30 пакета
В опаковка: 30 дози
Наличност: ИзчерпанОписание на ANIMAL NITRO 30

Незаменими аминокиселини. Името казва всичко. Аминокиселините са строителния материал за изграждане на мускулите. Те задействат анаболизма и са в основата на мускулния растеж.
Незаменимите аминокиселини не могат да се синтезират в тялото, те могат единствено да се набавят с храната, от качествени протеинови източници.
Animal Nitro е първия и единствен продукт, предлагащ незаменими аминокиселини в свободна форма, в огромна доза и в оптимално съотношение. Освен това специална транспортна система осигурява безпрепятственото преминаване на аминокиселините през черния дроб - по този начин се намаляват загубите и се увеличава максимално полезния ефект за работещите мускули.
Animal Nitro ти помага да се снабдиш с повече хранителни вещества, да ускориш възстановяването и изградиш нова мускулна маса чрез засилване на белтъчния синтез и ограничаване на катаболните процеси в мускулите. 
Няма друг продукт толкова ефективен, чист и мощен като Animal Nitro!
Препоръчителна употреба на ANIMAL NITRO 30

След тежка анаеробна тренировка съществува 4-часов анаболен "прозорец", през който тялото асимилира и използва хранителните вещества с максимална ефективност. За да използвате оптимално този "прозорец", изпийте 1 пакетче Animal Nitro до 30 минути след тренировка. За максимален резултат приемайте по 2 пакета на ден - единия преди тренировка, а другия - до 30 минути след. 
Винаги приемайте Animal Nitro на празен стомах, най-добре с плодов сок или друга богата на прости въглехидрати напитка.

Състав на ANIMAL NITRO 30

Хранителна информация за 2 пакета:
Витамин В6 -  500 mcg
Ниацин - 20 mg    
Човешки мускулен протеинов комплекс  - 4995 mg
Левцин -  3500 mg
Изолевцин  - 1690 mg
Валин - 1815 mg
 
Други съставки: желатин, магнезиев стеарат, стеаринова киселина.

Мнения за ANIMAL NITRO 30
Други продукти