LIPOS 7 30tabl, BIOPRODUCT

LIPOS 7 30tabl
22 лв.

Брой: наличен! Наличен!

Имаш въпрос? Обади се на телефон
0887 47 88 41 или изпрати email на info@yeee.bg

Производител: BIOPRODUCT
Категория: Фетбърнъри - термогенни, бързодействащи
В опаковка: 30 таблетки
Наличност: На складОписание на LIPOS 7 30tabl

 BioProduct за пореден път ни доказаха , че българските добавки не падат по - долу по сила и качество от вносните. Lipos 7 е  един от най - мощните фатбърнъри /енергайзери на пазара днес. Скромната цена го прави достъпен за всички хора, които не могат да си позволят масово рекламираните щатски марки със звездни цени, като в същото време само една таблетка от него ни държи енергизирани и " на щрек " в родължение на 8 часа. Това става благодарение на използваните в него  иновативни съставки, а не класическите - зелен чай, L - карнитин и др. , които са с по-краткотрайно и меко действие.
Поради изключителната сила на Lipos 7 трябва да сме в добро здраве, с нормално кръвно налягане и поносимост към стимулантите. Отново поради същата причина отпада нуждата от предозиране, което доста хора правят с цел постигане на по - голям ефект.
Lipos 7  е универсален фатбърнър/ енергайзер, подходящ както за хората решили да се простят с излишните мазнини, така и за спортисти, трениращи аеробнии спортове ( бягане, футбол, баскетбол ), на които Lipos7 придава " турбокомпресорна " мощ.
Както с всяка друга добавка винаги е необходим хранителен режим и физическо натоварване, за да постигнем желаният ефект. Не трябва да забравяме, че добавките са само един катализатор за постигането на нашата цел, а не вълшебно хапче или прахче.

 

Препоръчителна употреба на LIPOS 7 30tabl

Започнете с общо 2 таблетки през първите два дни / 1 сутрин и следобед / и увеличавайте дозата с по 1 таблетка на всеки два дни докато постигнете максимална доза от 4 таблетки дневно. Вземайте 2 таблетки 30 мин. преди сутрешна тренировка или на закуска и 2 таблетки следобед.
За екстремно намаляване на мазнините увеличавайте дозата с по 1 таблетка на всеки два дни докато достигнете максимална доза от 6 таблетки дневно. Вземайте ги три пъти дневно по 2 таблетки.
За увеличаване на енергията вземайте по 2 таблетки 30 мин. преди тренировка.

Започнете с 1/2 до 1 таблетка   /  сутрин или в тренировъчен ден 40 минути преди тренировка / . Ако имате нужда от повече енергия или след седмица тялото е свикнало с дозата, приемайте продукта 2 пъти на ден по 1 таблетка и  увеличавайте плавно ( на всеки 1-2 седмици ) с по 1 таблетка  докато постигнете максимална доза от 4 таблетки дневно ( 2 пъти по 2 таблетки сутрин и следобед, единият прием от които е 40 минути преди тренировката ). При достигане на максималната доза и намаляване на действието на продукта е нужно да направим двуседмична пауза, след която продължаваме приема с малки дози, поради подновеното силно действие на добавката.
 
Можем да използваме Lipos 7 и само като мощен енергайзер, като го приемаме единствено час преди кардио/ фитнес тренировка за постигане на невероятен интензитет , по 1-2 таблетки. 

Състав на LIPOS 7 30tabl

Съдържание в таблетка:

Sida Cordifolia - 200 mg
Guggulsterones - 10 mg
Yohimbine - 2 mg
Caffeine Anhydrous - 100 mg
Bioperine - 3 mg

Пълнители: микрокристална целулоза, магнезиев стеарат.

Мнения за LIPOS 7 30tabl


Други продукти