Creatine pH - X 210caps, BIOTECH

Creatine pH - X  210caps
49 лв.

Брой: наличен! Наличен!

Имаш въпрос? Обади се на телефон
0887 47 88 41 или изпрати email на info@yeee.bg

Производител: BIOTECH
Категория: Креатинови продукти
В опаковка: 210 капсули ( 42 дози )
Наличност: На склад



Описание на Creatine pH - X 210caps

Creatine pH - X представлява буферирана форма на креатина с алкали, като pH във воден разтвор е между 12 и 14. Доказано е, че при pH над 12(киселинно състояние), трансформирането в креатинин е напълно избегнато. Правени са клинични изследвания, според които при разтварянето му във вода и прибавянето му към среда, наподобяваща стомашната с pH=3(основно състояние), се наблюдава повишаване на pH до 9(киселинно състояние), съответно креатинът остава стабилен за период от време, достатъчен за абсорбция.
 
Creatine pH - X е стабилизиран, така че преминава през храносмилателната система непроменен и може да бъде напълно абсорбиран от мускулната система. В следствие от това дозите, необходими за спортистите са значително занижени в сравнение с монохидрата. С Creatine pH - X се избягва натрупването на вода в организма, което го прави подходящ за дамите, както и за спортисти, състезавщи се в спортове, разделени на категории. Други негови предимства са елиминирането на т. н. период на зареждане, характерен за други форми на креатина, както и буфериране при натрупването на млечна киселина в мускулите и неутрализиране на така неприятния ефект на мускулна треска.

Препоръчителна употреба на Creatine pH - X 210caps

Приемайте 5 капсули 80 мин. преди  тренировка.

Състав на Creatine pH - X 210caps

Съдържание в      5 капсули :
креатин база          3000 mg
от който креатин   2600 mg

Състав; креатин база 69% (цреатин монохидрат, магнезиев оксид), антислепващ агент (магнезиева сол на мастни киселини), капсула (желатин, пречистена вода, оцветител (железен оксид)), регулатор на киселинността (калиев хидроксид)

Алергени: Може да съдържа мляко, соя, фъстъци, други ядки, сусамово семе, овес,  яйца, ракообразни и риба.

Съхранение: На сухо и хладно място до 25'C, защитено от пряка слънчева светлина, недостъпно за малки деца. Не се препоръчва на лица под 18г, бременни и кърмещи жени. Не е лекарствено средство. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Не превишавайте препоръчваната дневна доза.  

Мнения за Creatine pH - X 210caps


Други продукти