Calcium Zinc Magnesium, BIOTECH

Calcium Zinc Magnesium
19 лв.

Брой: наличен! Наличен!

Имаш въпрос? Обади се на телефон
0887 47 88 41 или изпрати email на info@yeee.bg

Производител: BIOTECH
Категория: Здравословни продукти
В опаковка: 100 табл.
Наличност: На склад



Описание на Calcium Zinc Magnesium

Калцият, магнезият и цинкът са три от най-важните минерали от които се нуждаем, за да се поддържа здравето на целия организъм.

Калцият и магнезият са много важни за здравето на костите и зъбите, а цинка е необходим за клетъчното делене и растеж, за имунната система и синтеза на някои хормони.

Калцият е най-разпространения минерал в човешкото тяло. Около 98% от него се намира в костите и зъбите, а останалото количество калций се използва за поддържането на много  жизнено важни процеси в тялото.

Магнезият участва в над 300 ензимни процеса в тялото. Необходим е за предаването на нервните импулси, регулирането на температурата, детоксикирането, производството на енергия и формирането на здрави кости и зъби. Много е важен за здравето на сърдечно - съдовата система.

Цинкът участва в състава на над 300 ензима и е много важен за правилното протичане на широк кръг процеси. Голямо внимание се обръща на ролята на този минерал за имунната система.

Когато става въпрос за здравето на костите, само калций не е достатъчен. Нашата уникална формула осигурява 1000mg калций на доза и кофактори като бор, мед, магнецзий и цинк. Супер усвояема, балансирана хранителна формула.

Препоръчителна употреба на Calcium Zinc Magnesium

Два пъти на ден по една таблета с чаша вода.

Състав на Calcium Zinc Magnesium

Хранителна информация в 2 таб.        *РДП %
калций                               600 mg             75%
фосфор                              460 mg             66%
магнезий                            200 mg            53%
цинк                                     9.6 mg           96%

*Референтен дневен прием
Състав: калциева сол на ортофосфорна киселина, пълнител (целулоза), магнезиев оксид, антислепващ агент (талк, моно- и ди- глицериди на мастни киселини, силициев диоксид), цинков оксид.

Алергени: Може да съдържа мляко, соя, фъстъци, други ядки, сусамово семе, овес,  яйца, ракообразни и риба.

Съхранение: На сухо и хладно място до 25'C, защитено от пряка слънчева светлина, недостъпно за малки деца. Не се препоръчва на лица под 18г, бременни и кърмещи жени. Не е лекарствено средство. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Не превишавайте препоръчваната дневна доза.  

 

Мнения за Calcium Zinc Magnesium


Други продукти