100% Creatine Monohydrate 500g, BIOTECH

100% Creatine Monohydrate 500g
лв.

Брой: наличен! Наличен!

Имаш въпрос? Обади се на телефон
0887 47 88 41 или изпрати email на info@yeee.bg

Производител: BIOTECH
Категория: Креатинови продукти
В опаковка: 500g ( 100 дози )
Наличност: На складОписание на 100% Creatine Monohydrate 500g

В началото на 90-те години креатин монохидратът предизвика истинска революция в света на спортните добавки, като за пръв път постигна подобни на стероидите резултати по естествен път. 

Креатинът в мускулите е отговорен за снабдяването с фосфатни групи за регенериране на изразходения АТФ и по този начин служи като резерв от клетъчна енергия за мускулните контракции. Освен това, креатинът е в състояние да увеличи клетъчния обем и така да предизвика засилен синтез на протеин за мускулите. 

В стотици клинични изследвания креатин монохидратът доказа, че увеличава общия креатинов запас в мускулите, който се състои от свободен креатин и креатин фосфат. Това увеличение води до нарастване на мускулната маса и сила, както и до повишаване на спортните резултати. 

Не трябва да се пренебрегва и положителният ефект върху здравето, дори и при неспортуващи хора.

Препоръчителна употреба на 100% Creatine Monohydrate 500g

Препоръчителна употреба:

Започнете употребата на креатина със зареждаща фаза: 

през първите 5 дена приемайте дневно 4 дози креатин, съчетани с  20 - 40 g бързи въглехидрати, всичко това разтворено във вода .  Разпределете приемите на  равни интервали от време ( през 4 часа ) 

След този период е достатъчно да приемате половината от това количество, за да поддържате нивото на креатин в мускулите. Желателен е приематът на гладно, предимно след тренировка, в комбинация с прости въглехидрати. Ползвайте 400 мл течност за 5 грама креатин, за да получите добър разтвор. 

Погрижете се по време на употребата на креатина да сте винаги добре хидратирани.

Състав на 100% Creatine Monohydrate 500g

Хранителна информация за 1 доза  ( 5 g ) :
 
Креатин монохидрат (1 чаена лъжичка прах):    5000 mg

Алергени: Може да съдържа мляко, соя, фъстъци, други ядки, сусамово семе, овес,  яйца, ракообразни и риба.

Съхранение: На сухо и хладно място до 25'C, защитено от пряка слънчева светлина, недостъпно за малки деца. Не се препоръчва на лица под 18г, бременни и кърмещи жени. Не е лекарствено средство. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Не превишавайте препоръчваната дневна доза.  

Мнения за 100% Creatine Monohydrate 500g


Други продукти