SOY PRO 910g, SCITEC NUTRITION

SOY PRO 910g
44 лв.

Вкус:

Брой: наличен! Наличен!

Имаш въпрос? Обади се на телефон
0887 47 88 41 или изпрати email на info@yeee.bg

Производител: SCITEC NUTRITION
Категория: Протеини
В опаковка: 910g (32 дози)
Наличност: На складОписание на SOY PRO 910g

       Соята е богата на изофлавони, които имат доказан положителен ефект върху множество важни процеси в организма - нормализиране поизводството на полови хормони, регулиране на жлезите с вътрешна секреция, нормализиране на липидната обмяна. Изофлавоните са мощен кардио- и хепато протектор, имат диуретичен, антиалергичен и антисклеротичен ефект. За да съдържа максимално количество биоактивни изофлавони (125mg в доза),  в  SOY PRO  се използва само прецизно изолиран чрез водна технология соев протеин. Соевият протеин е единственият пълноценен растителен протеин - по ефективност той не отстъпва на най-качествените животински протеини. Нещо повече - соевият протеин е с по-високо съдържание на глутамин от суроватъчния протеин.  SOY PRO не съдържа холестерол и лактоза - още една причина да смятаме този продукт за отличен източник на протеин. В хранителна програма за редуциране на телесните мазнини използвайте  SOY PRO като заместител на 1 или 2 хранения (например вечерята)
 
Вкусове: шоколад, ягода, ванилия

Препоръчителна употреба на SOY PRO 910g

     Смесете 1 доза (28.5 g) SOY PRO с 200 ml мляко или вода. Изпийте 1 - 2 дози на ден, между храненията, и 1 доза  SOY PRO преди сън - ще ви осигури снабдяване с аминокиселини за няколко часа, докато спиш.

Състав на SOY PRO 910g

Хранителна информация за една доза  (28.5 g) :

Енергийност     120 калории

Въглехидрати общо                    5 g             

Мазнини                                      1 g                            

Белтъци                                      20 g            

 

Състав: Соев протеинов изолат, декстроза, натурални и изкуствени аромати, сукралоза,

Алергени: Соя! Продуктът е произведен в съоръжение, в което се обработват добавки, съдържащи мляко, яйца, глутен, риба и ракообразни, серен диоксид и ядки.

 Съхранение: На сухо и хладно място до 25'C, защитено от пряка слънчева светлина, недостъпно за малки деца. Не се препоръчва на лица под 18г, бременни и кърмещи жени. Не е лекарствено средство. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Не превишавайте препоръчваната дневна доза.

 

Мнения за SOY PRO 910g


Други продукти