HOT BLOOD 3.0 300g, SCITEC NUTRITION

HOT BLOOD 3.0 300g
34 лв.

Вкус:

Брой: наличен! Наличен!

Имаш въпрос? Обади се на телефон
0887 47 88 41 или изпрати email на info@yeee.bg

Производител: SCITEC NUTRITION
Категория: Предтренировъчни продукти
В опаковка: 300g (15 дози)
Наличност: На складОписание на HOT BLOOD 3.0 300g

 Ако искаш да достигнеш границите на максималния кръвен обем (т.е. зверско напомпване), максималната сила, енергия и психическа концентрация, имаш само един начин да го направиш – HOT BLOOD! В състава на HOT BLOOD е включен и "най-горещия" хит на пазара, карнозиновия бустер бета-аланин, който повишава супер ефективно мускулната сила и издръжливост. Предназначен е за употреба само от здрави хора, над 18 години. Да не се употребява по време на бременност или кърмене! За да не влияе върху съня, избягвайте употребата му късно вечер. Хората с повишена чувствителност към стимуланти е добре да започнат първоначално с половин доза дневно и постепенно да увеличават количеството.

 

 

Вкус:червен портокал, оранжев портокал, грейпфрут, ананас, лимонада, тропически пунш

Препоръчителна употреба на HOT BLOOD 3.0 300g

Смесете една доза (20 g) с 300- 500 ml вода. 

Изпийте 30-45 минути преди тренировка, на празен стомах.

Внимание: Преди започване на каквато и да е тренировъчна или хранителна програма, моля, консултирайте се първо с вашия личен лекар или треньор.

Да се съхранява на сухо и хладно място, далеч от слънчева светлина! Да се пази от деца! Да не се използва като заместител на разнообразното хранене! Да не се превишава препоръчаната дневна доза!

Състав на HOT BLOOD 3.0 300g

Мнения за HOT BLOOD 3.0 300g


Други продукти