G-BOMB 500g, SCITEC NUTRITION

G-BOMB 500g
55 лв.

Вкус:

Брой: наличен! Наличен!

Имаш въпрос? Обади се на телефон
0887 47 88 41 или изпрати email на info@yeee.bg

Производител: SCITEC NUTRITION
Категория: Аминокиселини
В опаковка: 500g
Наличност: На складОписание на G-BOMB 500g

Аминокиселината L-глутамин съставлява над 60% от всички аминокиселини в скелетните мускули и е жизнено необходима на цялото тяло. Тя е широко използвана също от имунната система и червата, за да поддържат нашето тяло в отлично здраве. Глутаминът увеличава протеиновия синтез, намалява разграждането на мускулите, понижава стойностите на кортизола и увеличава клетъчния обем. Увеличава над 400% стойностите на растежния хормон, стабилизира стойностите на кръвната захар, увели­чава нивата на гликогеновите резерви. След интензивна тренировка глутаминовите нива в организма спадат с около 50%.

        Единственият проблем с глутаминовите добавки е, че те най-често съдържат само свободната форма на тази аминокиселина - L-глутамин, която е много чувствителна и нестабилна. Освен това, тя бива най-често „отвличана" и използвана за нуждите на имунната система и храносмилателния тракт. Ние не отричаме необходимост от подпомагане на тези системи, които са от съществено значение за нашето здраве и индиректно влияят върху подобряване на спортните постижения и постигането на оптимална спортна форма на всеки атлет, но все пак трябва да се знае, че сво­бодната форма L-глутамин не е предназначена за директно и явно въздействие върху мускулните клетки.

         За да се справи с този проблем, G-BOMB се основава на нашата патентована глутаминова матрица, съдържаща 4 вида глутамин! В нея сме включили и свободната форма на глутамина, коя­то да се погрижи за вашето здраве, докато останалите, стабилни и с висока биологична стойност форми, притежаващи различни фармакокинетични свойства, отиват право в мускулните клетки, за да ви осигурят ефекта, който очаквате да получите от приема на глутаминови добавки. G-BOMB не съдържа захар и аспартам!

Препоръчителна употреба на G-BOMB 500g

Препоръчителна дневна употреба: смесете  14 грама  с 300-400мл вода. Приемайте 1 доза 30-40 мин преди тренирова и 1 доза веднага след тренировка. Уместен е също приемът вечер, преди лягане.

Състав на G-BOMB 500g

Хранителна информация за една доза ( 14 g) :

Енергийност - 12 калории

Въглехидрати общо -  3 g

Мазнини -  0 g

Белтъци - 0 g

    Патентована мултивекторна глутаминова матрица G-BOMB: 10 0000 mg

        - ацетилиран глутамин: N-ацетил-L-глутамин

        - свободна форма на аминокиселината L-глутамин

        - естерна форма: глутамин етил естер

        - стабилен глутаминов дипептид: L-аланил-L-глутамин

Състав: патентована мултивекторна глутаминова матрица G-BOMB, малтодекстрин, натурални и изкуствени аромати, сукралоза, ацесулфам К /източник на фенилаланин/, оцветител
 
Вкусoве: студен чай, портокал, лимонада

Алергени: Продуктът е произведен в съоръжение, в което се обработват добавки, съдържащи мляко, яйца, глутен, соя, риба и ракообразни, серен диоксид и ядки.

 Съхранение: На сухо и хладно място до 25'C, защитено от пряка слънчева светлина, недостъпно за малки деца. Не се препоръчва на лица под 18г, бременни и кърмещи жени. Не е лекарствено средство. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Не превишавайте препоръчваната дневна доза.

 

Мнения за G-BOMB 500g


Други продукти