CREATINE Monohydrate 300g, SCITEC NUTRITION

CREATINE Monohydrate 300g
57 лв.

Брой: наличен! Наличен!

Имаш въпрос? Обади се на телефон
0887 47 88 41 или изпрати email на info@yeee.bg

Производител: SCITEC NUTRITION
Категория: Креатинови продукти
В опаковка: 300 g ( 60 дози )
Наличност: На складОписание на CREATINE Monohydrate 300g

      В началото на 90-те години креатин монохидратът предизвика истинска революция в света на спортните добавки, като за пръв път постигна подобни на стероидите резултати по естествен път. Креатинът в мускулите е отговорен за снабдяването с фосфатни групи за регенериране на изразходения АТФ и по този начин служи като резерв от клетъчна енергия за мускулните контракции. Освен това, креатинът е в състояние да увеличи клетъчния обем и така да предизвика засилен синтез на протеин за мускулите. В стотици клинични изследвания креатин монохидратът доказа, че увеличава общия креатинов запас в мускулите, който се състои от свободен креатин и креатин фосфат. Това увеличение води до нарастване на мускулната маса и сила, както и до повишаване на спортните резултати. Не трябва да се пренебрегва и положителният ефект върху здравето, дори и при неспортуващи хора.

Препоръчителна употреба на CREATINE Monohydrate 300g

Начин на употреба:

Първите 5 - 7 днин приемайте 20 - 30g креатин моннохидрат на ден, разделени на 3 - 5 приема. Ползвайте 400 мл течност за 5 грама креатин, за да получите добър разтвор. Погрижете се по време на употребата на креатина да сте винаги добре хидратирани.


След този период е достатъчно да приемате 5g - 10g, за да поддържате нивото на креатин в мускулите. Желателен е приема на гладно, предимно след тренировка, в комбинация с прости въглехидрати.

Състав на CREATINE Monohydrate 300g

Хранителна информация за 1 доза  ( 5 g ) :

Креатин монохидрат (1 чаена лъжичка прах): 5000 mg

Алергени: Продуктът е произведен в съоръжение, в което се обработват добавки, съдържащи мляко, яйца, глутен, соя, риба и ракообразни, серен диоксид и ядки.

 Съхранение: На сухо и хладно място до 25'C, защитено от пряка слънчева светлина, недостъпно за малки деца. Не се препоръчва на лица под 18г, бременни и кърмещи жени. Не е лекарствено средство. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Не превишавайте препоръчваната дневна доза.

 

Мнения за CREATINE Monohydrate 300g


Други продукти