100% WHEY ISOLATE 700g, SCITEC NUTRITION

100% WHEY ISOLATE 700g
Стандартна цена: 62 лв.
Намален на: 52.70 лв.
Спестявате: 9.30 лв.

Вкус:

Брой: наличен! Наличен!

Имаш въпрос? Обади се на телефон
0887 47 88 41 или изпрати email на info@yeee.bg

Продукт в промоция с намалена цена!
В ограничени количества!


Производител: SCITEC NUTRITION
Категория: Протеини
В опаковка: 700g (29 дози)
Наличност: На складОписание на 100% WHEY ISOLATE 700g

Формулата на 100% Whey Isolate бе разработена с две главни цели: да доставя възможно най-високата концентрация на протеин, при това с приятен вкус и същевременно да бъде лесно и бързо смилаем, за да осигури на потребителя засилен приток на аминокиселини към мускулите, а с това и максимално повишаване на протеиновия синтез. Специалните източници на протеин в 100% Whey Isolate притежават единствена по рода си абсорбционна кинетика на аминокиселините, суроватъчните пептиди се транспортират активно в кръвообращението и към мускулите. По-бързата, по-добра абсорбция и оползотворяване на аминокиселините се равнява на по-голям мускулен растеж! 100% Whey Isolate има ниско съдържание на лактоза, мазнини и въглехидрати. Освен това е удобен за употреба, тъй като може да се разбърка лесно с лъжица или просто в бутилка, няма нужда от миксер или шейкър.

Вкусове: банан, шоколад, малина, ягода, ванилия

Препоръчителна употреба на 100% WHEY ISOLATE 700g

100% Whey Isolate може да се пие по време на хранене за увеличаване на протеиновото съдържание, или самостоятелно според нуждите и целите (диета, преди лягане, и т.н.). В зависимост от чистата ви мускулна маса и Вашата нужда от хранителни вещества трябва да приемате ежедневно от 1 до 4 дози.

Състав на 100% WHEY ISOLATE 700g

Съдържание на 1 доза (24 g)
----------------------------------
Калории: 95
Калории от мазнини: 9
Протеин: 20 g
Въглехидрати: 2 g
Мазнини: 1 g
 
Състав (шоколадов вкус): ActivePep Protein Shuttle Matrix (йонообменен суроватъчен протеин изолат, микро-ултрафилтриран суроватъчен протеин изолат, хидролизирани суроватъчни пептиди), какаов прах, аромати и оцветители, аспартам

Мнения за 100% WHEY ISOLATE 700g


Други продукти