Beauty Collagen 102g, RED STAR NUTRITION

Beauty Collagen 102g
Стандартна цена: 49 лв.
Намален на: 35 лв.
Спестявате: 14.00 лв.

Брой: наличен! Наличен!

Имаш въпрос? Обади се на телефон
0887 47 88 41 или изпрати email на info@yeee.bg

Продукт в промоция с намалена цена!
В ограничени количества!


Производител: RED STAR NUTRITION
Категория: Здравословни продукти
Наличност: На складОписание на Beauty Collagen 102g

БЮТИ КОЛАГЕН с натурални биоактивни колагенови пептиди VERISOL®
* поддържа нормалната гладкост и еластичност на кожата
* редуцира дълбочината на бръчките
* смекчава фините линии на лицето

Основната съставка на този БЮТИ КОЛАГЕН са натуралните биоактивни колагенови пептиди VERISOL®, специално оптимизарани да поддържат красивия вид на кожата. БЮТИ КОЛАГЕН стимулира метаболизма на кожата и противодейства на загубата на колагеновата екстрацелуларна матрица в дълбочина. За максимален ефект са добавени оптимални количества МСМ, витамин С и цинк - ключови съставки за поддържане на кожата здрава и красива.
Състоянието на кожата зависи от множество фактори като UV-радиация, употреба на цигари и алкохол, хормонален баланс, хранене, възраст.
Приемайки БЮТИ КОЛАГЕН може да усетите видимо по-стегната и еластична кожа с по-малко бръчки. Помага да се подобри структурата на кожната повърхност, да се редуцира целулита, а освен това ноктите израстват по-бързо и са по-здрави и еластични.

Препоръчителна употреба на Beauty Collagen 102g

Приемайте по 1 доза (3,4g - 1 мерителна лъжичка с връх) с половин чаша вода, вечер преди сън, поне 2 часа след последния прием на белтъчини.

Състав на Beauty Collagen 102g

Хранителна информация за 1 доза (3,4g):

Колагенови пептиди VERISOL          2500mg
Метил сулфонил метан                         500mg
Витамин С                                              300mg
Цинк                                                         13mg

Съставки: натурални биоактивни колагенови пептиди VERISOL® (продукт на GELITA AG, Germany), получени от хидролизиран колаген; МСМ (метил сулфонил метан), аскорбинова киселина, цинков глюконат.

Алергени: Продуктът е произведен в съоръжение, в което се обработват добавки, съдържащи мляко, яйца, глутен, соя, риба и ракообразни, серен диоксид и ядки.

Съхранение: На сухо и хладно място до 25'C, защитено от пряка слънчева светлина, недостъпно за малки деца. Не се препоръчва на лица под 18г, бременни и кърмещи жени. Не е лекарствено средство. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Не превишавайте препоръчваната дневна доза.

 

Мнения за Beauty Collagen 102g
Други продукти