Turmeric+Black Pepper+Ginger 90tabl, OstroVit

Turmeric+Black Pepper+Ginger 90tabl
Стандартна цена: 27 лв.
Намален на: 22.50 лв.
Спестявате: 4.50 лв.

Брой: наличен! Наличен!

Имаш въпрос? Обади се на телефон
0887 47 88 41 или изпрати email на info@yeee.bg

Продукт в промоция с намалена цена!
В ограничени количества!


Производител: OstroVit
Категория: Здравословни продукти
В опаковка: 90 табл (90 дози)
Наличност: На склад



Описание на Turmeric+Black Pepper+Ginger 90tabl

Turmeric+Black Pepper+Ginger на OstroVit е хранителна добавка на таблетки, съдържаща екстракт от корен на куркума (Curcuma longa L.), стандартизиран за 95% куркуминоиди, екстракт от корен на джинджифил (Zingiber officinale Rosc.), стандартизиран за 5% джинджероли и екстракт от плодове черен пипер (Piper nigrum L.) стандартизиран за 95% пиперин. Диетичната добавка е комбинация от три синергично допълващи се подправки, които имат противовъзпалителни и антиоксидантни свойства.

* Ускорява метаболизма
* Ефективно подпомага процеса на термогенезата
* Подобрява физическото състояние на тялото
* Има антибактериални и антивирусни свойства
* Това е добавка от взаимно допълващи се, синергично действащи вещества
* Има противовъзпалително и антиоксидантно действие
* Подпомага храносмилателните процеси в тялото

Куркуминът е естествено химично съединение, извлечено от подправката, известна като Куркума. Съединението се използва като жълто-оранжева хранителна боя и като много силен антиоксидант от групата на полифенолните съединения, проявяващи противовъзпалителна активност и способност да увеличава броя на антиоксидантите, произвеждани от тялото. Неговата бионаличност в нашето тяло се подобрява от наличието на пиперин, поради което е толкова важно двете вещества да се приемат заедно. Куркуминът много често се използва като помощник при лечението на синдром на сухото око, конюнктивит, глаукома и исхемична ретинопатия. Много проучвания показват, че куркуминът, съдържащ се в куркумата, може да подпомогне при невродегенеративните заболявания като болестта на Алцхаймер или Паркинсон.

Череният пипер е подправка, използвана практически по целия свят, за да придаде на ястията отличителен вкус. Алкалоидът, който съдържа - пиперинът ускорява метаболизма на отделните вещества. Пиперинът, съдържащ се в плодовете на черния пипер, подобрява процеса на термогенеза - т.е.процеса на производство на топлина, по време на който тялото изгаря калории, както и процеса на липолиза чрез адренергични рецептори, т.е.окисляването на мастната тъкан. Пиперинът стимулира сензорните окончания в храносмилателния тракт като по този начин увеличава секрецията на стомашен сок и това спомага за подобряване на храносмилането. Пиперинът също допринася за усвояването на някои витамини и минерали, напр. селен, витамини от група В и бета-каротин. Освен това улеснява усвояването на коензим Q10 и увеличава абсорбцията на ресвератрол или куркумин. Пиперинът може също да увеличи абсорбцията на някои лекарства.

Джинджифилът е подправка, широко известна в целия свят, която съдържа няколко съставки с антивирусна активност, поради което джинджифилът от години се използва като един от домашните методи за лечение на настинки и инфекции. Неговите бактериоцидни и противовъзпалителни свойства може да се използват като помощно средство при лечение на настинка и грип. Джинджифилът има и дезинфекционни свойства. Силният затоплящ ефект на джинджифила може да се използва за охлаждане на тялото.

Препоръчителна употреба на Turmeric+Black Pepper+Ginger 90tabl

Приемайте по 1 доза (1 таблетка) дневно.


При необходимост (повишени потребности) може да увеличите дневния прием до 3 х 1 таблета.

Състав на Turmeric+Black Pepper+Ginger 90tabl

Състав за 1 таблетка (1 доза):
Екстракт от куркума - корен                300mg
 - от което куркуминоиди (95%)          285mg
Екстракт  от джинджифил - корен      100mg
 - от което джинджероли (5%)                 5mg
Екстракт от черен пипер - плод        10,55mg
 - от което пиперин (95%)                      10mg

Съставки: пълнители: микрокристална целулоза и нишесте, екстракт от куркума - корен (Curcuma Longa), стандартизиран за 95% куркуминоиди, екстракт от джинджифил - корен (Zingiber Officinale), стандартизиран за 5% джинджероли, антислепващи агенти: магнезиеви соли на масни киселини и силициев диоксид, екстракт от черен пипер - плодн (Piper Nigrum), стандартизиран за 95% пиперин,

Мнения за Turmeric+Black Pepper+Ginger 90tabl


Други продукти