Immune Aid 90caps, OstroVit

Immune Aid 90caps
Стандартна цена: 22.50 лв.
Намален на: 18.50 лв.
Спестявате: 4.00 лв.

Брой: наличен! Наличен!

Имаш въпрос? Обади се на телефон
0887 47 88 41 или изпрати email на info@yeee.bg

Продукт в промоция с намалена цена!
В ограничени количества!


Производител: OstroVit
Категория: Здравословни продукти
В опаковка: 90капс (30 дози)
Наличност: На складОписание на Immune Aid 90caps

* Хранителна добавка в подкрепа имунната система.
* Комплекс, поддпомагащ антивирусния и антибактериалния имунитет
* Проявява имуностимулиращи свойства, като произвежда имунни клетки
* Съставките му са естествени билки и натурални биологични вещества, които действат като естествена помощ
* Бърз отговор срещу нахлуващите бактерии и вируси
* Показва високи антиоксидантни свойства
* Може да намали времето за протичане на настинки и инфекции
* Има противовъзпалителен ефект
Immune Aid на OstroVit Pharma е висококачествена хранителна добавка на капсули, разработена за тези, които искат да  се погрижат за имунната си система по най-добрия начин. Това е отлична добавка, която съдържа най-важните естествени имуномодулиращи вещества, необходими за поддържане на вашата имунна система. Линията Pharma е най-новото „дете“ на OstroVit, което поставя на първо място качеството на суровините и фармацевтичната прецизност в производството на добавките. OstroVit Pharma са абсолютно елитни добавки за потребители, които знаят какво е най-важно за тях.
* 10 активни съставки
* Високо качество на суровините и технологията на производство
* Стъклена, тъмна бутилка с капсули
* Комплекс от съставки, поддържащи имунната система
* Естествен отговор в подкрепа на имунната ви система
Екстракт от ехинация - стандартизиран за 4% цикориева киселина и 4% полифеноли, екстрактът има висок афинитет за борба с инфекциите на горните дихателни пътища, съкращава латентността на заболяването и увеличава клетките на имунната система.
Екстракт от чесън 10: 1 - чесънът, подобно на ехинацеята, съкращава продължителността на много инфекции, има силно антибактериално и фунгистатично действие, което е един от основните фактори, подпомагащи правилното функциониране на нашата имунна система.
Екстракт от корен на джинджифил - стандартизиран за 5% гингероли, които имат аналгетични, противовъзпалителни и естествени имуностимулиращи свойства.
Екстракт от гроздови семки - стандартизиран за 95% проантоцианидини, точно както гингеролите показват висока реактивност към нашата имунна система, намаляват възпаленията в тялото и показват висока склонност към детоксикация на организма.
Цинк - под формата на органичен и силно абсорбиращ се - цинк пиколинат, който е може би един от основните минерални компоненти, който допринася за подобряване на функционирането на нашата имунна система. Цинкът участва в образуването на имунни антитела, а неговият дефицит увеличава риска от повишаване нивото на възпалителни процеси, поради което оптималното му ниво в тялото ни е толкова важно.
N-ацетилцистеин NAC - ацетил цистеинът е органично химично съединение, което е известно главно заради детоксикиращите си функции в организма и пряко допринася за синтеза на основния антиоксидант в нашето тяло - глутатионът. N-ацетил цистеинът подобрява нашата имунна система, като предотвратява развиването на бактериални и вирусни инфекции и поддържа тялото в устойчивост на различни възпаления от групата на интерлевкините.
Витамин D3 (холекалциферол) - Витамин D, известен още като „слънчевият витамин“, помага за правилното усвояване на калция и фосфора и спомага за поддържането на нормални нива на калций в кръвта. В допълнение, този витамин помага за поддържането на здрави кости и зъби, както и за правилното функциониране на мускулите и имунната система. Витамин D участва в процеса на клетъчното делене.
Витамин А - група химични съединения, чиято структура е много сходна - ретинол, ретиналдехид, ретиноева киселина или провитамини като бета, алфа или гама каротен. Витамин А подобрява състоянието на кожата, зрението и имунната ни система.
Витамин С - Витамин С или L-аскорбинова киселина е истинска имунна "бомба". Той е силен антиоксидант, който премахва излишните свободни радикали от нашите клетки, има благоприятен ефект върху нервната и имунната система, намалява продължителността на инфекцията, симптомите на настинката и образуването на възпалителни маркери в организма.

Препоръчителна употреба на Immune Aid 90caps

Вземайте по 3капсули дневно, за предпочитане с храна.

Състав на Immune Aid 90caps

Състав  за 3 капс (1 доза):

Витамин С (L-аскорбинова к-на)                                 400mg

N-ацетил цистеин (NAC)                                              150mg

Екстракт от чесън 1:10                                                 100mg

Екстр.от гроздови семки(95% проантоцианидини)    100mg

Екстракт от ехинацея (4% цикориева к-на)                100mg

Екстракт от ехинацея (4% полифеноли)                     100mg

Екстр.от корен на джинджифил(5%джинджероли)    100mg

Цинк (цинк пиколинат)                                                   15mg

Витамин D (холикарциферол)                                 50mcg/2000IU

Витамин А (ретинил ацетат)                                       800mcg

Други съставки: капсула – желатин, пълнител: хидроксипропилметил целулоза.

Мнения за Immune Aid 90caps


Други продукти