Ginkgo Biloba Vege 120caps, OstroVit VEGE

Ginkgo Biloba Vege 120caps
Стандартна цена: 27 лв.
Намален на: 22.50 лв.
Спестявате: 4.50 лв.

Брой: наличен! Наличен!

Имаш въпрос? Обади се на телефон
0887 47 88 41 или изпрати email на info@yeee.bg

Продукт в промоция с намалена цена!
В ограничени количества!


Производител: OstroVit VEGE
Категория: Здравословни продукти
В опаковка: 120caps (120 доза)
Наличност: На складОписание на Ginkgo Biloba Vege 120caps

* Поддържа кръвоносната и сърдечно-съдовата система
* Има аналгетичен и противовъзпалителен ефект
* Подобрява прокогнитивните функции, включително концентрация, памет и фокус
* Подпомага нервната система
* Подкрепя регулирането и подобряването на сърдечно-съдовата функция
* Стандартизиран екстракт на гинкофлавоногликозиди и терпени лактони

Ginkgo Biloba VEGE на OstroVit е модерна хранителна добавка във веган капсули, съдържаща екстракт от листа на гинко билоба. Този продукт е разработен за хора, които се придържат към вегански или вегетариански начин на хранене. Не съдържа вещества и съединения от животински произход, а екстрактът е затворен в специални капсули от HPMC (хидроксипропил метилцелулоза). Добавките от линията 100% VEGE CAPSULES са продукти, предназначени за всички, които търсят определен екстракт и искат да го добавят към диетата си, но не консумират животински продукти OstroVit се отнася с внимание към детайлите, качеството и удовлетвореността на клиентите без изключение.

Гинко билобата е ендемично растение, т.е. се среща само определени области, характерни за този вид. В случая тази ендемия се среща в югоизточен Китай. Това е една от най-популярните хранителни добавки в западните страни, но не бива да се забравя, че нейната употреба и свойства вече са признати и в традиционната китайска медицина. Гинко билоба е богата на много фитохимикали, включително полифеноли, алкалоиди и др. Популярността на растението идва преди всичко заради благотворното му въздействие върху кръвоносната система и подобряване на сърдечно-съдовата функция. Гинко билоба има про-когнитивни ефекти върху възрастните хора, но се ползва и като адаптоген, поддържащ ежедневното функциониране на тялото в свят, пълен със стрес, информационно претоварване и непрекъснато бягане. Допринася за правилното функциониране на ума, подобрява концентрацията, фокуса и елиминира вероятността за поява на депресивни състояния.

Препоръчителна употреба на Ginkgo Biloba Vege 120caps

Вземайте по 1 доза (1 капсула) дневно след храна. 

Състав на Ginkgo Biloba Vege 120caps

Състав  за 1капс (1 доза)
Екстракт от листа на гинко билоба                 120mg
  - от тях гинко-флавони глизодини (24%)     28,8mg
  - терпене лактони (6%)                                   7,2mg 

Съставки: малтодекстрин, екстракт от листа на гинко билоба (Ginkgo Biloba) стандартизиран за 24% гинко-флавони глизодини и 6% терпене лактони, капсула (пълнител: хидроксипропил метил целулоза, желиращ агент: геланова гума, оцветители: еритрозин индиго кармин).

Алергени: Може да съдържа следи от  мляко, соя, фъстъци, други ядки, сусамово семе, овес,  яйца, ракообразни и риба.

Съхранение: На сухо и хладно място до 25'C, защитено от пряка слънчева светлина, недостъпно за малки деца. Не се препоръчва на лица под 18г, бременни и кърмещи жени. Не е лекарствено средство. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Не превишавайте препоръчваната дневна доза.  

Мнения за Ginkgo Biloba Vege 120caps


Други продукти