ADEK 200tabl, OstroVit

ADEK 200tabl
Стандартна цена: 19.20 лв.
Намален на: 16 лв.
Спестявате: 3.20 лв.

Брой: наличен! Наличен!

Имаш въпрос? Обади се на телефон
0887 47 88 41 или изпрати email на info@yeee.bg

Продукт в промоция с намалена цена!
В ограничени количества!


Производител: OstroVit
Категория: Здравословни продукти
В опаковка: 200таблетки (200 дози)
Наличност: На складОписание на ADEK 200tabl

 * Витамин А допринася за поддържане на нормалния метаболизъм на желязото
 * Витамин А помага за поддържане на здрава кожа
 * Витамин А помага за поддържане на нормално зрение
 * Витамин А играе важна роля в процеса на специализация на клетките
 * Витамин D помага за правилното усвояване на калция и фосфора
 * Витамин D помага за поддържане на здрави кости
 * Витамин D помага за правилното функциониране на мускулите
 * Витамин D помага за правилното функциониране на имунната система
 * Витамин Е помага за защита на клетките от оксидативен стрес
 * Витамин К допринася за нормалното съсирване на кръвта
 * Витамин К помага за поддържане на здрави кости

ADEK на OstroVit е хранителна добавка на таблетки, съдържащи мастноразтворимите витамини A, D, E и K. Витамин А помага за поддържане на здрава кожа, а също така спомага и за поддържане на нормално зрение. Витамин D помага за поддържане на здрави кости и зъби. Витамин Е помага за защита на клетките от оксидативен стрес. Витамин К допринася за нормалното съсирване на кръвта и спомага за поддържането на здрави кости. ADEK е продукт, създаден за хора, които имат повишена нужда от мастноразтворими витамини.

ADEK е комплекс от четири основни за човешкия организъм витамини, чиято обща черта е, че са мастноразтворими и екзогенни, което означава, че сме принудени да си осигуряваме тези витамини с храна или с помощта на добавки. Тези витамини обикновено се съхраняват в черния ни дроб или адипоцитите, т.е. в мастната тъкан. Те имат редица незаменими функции и действат пряко и косвено върху правилното функциониране на нашето тяло.

    Витамин А - е група от химически съединения, чиито структури са много сходни - ретинол, ретиналдехид, ретиноева киселина или провитамини като бета, алфа или гама-каротин. Витамин А подобрява състоянието на нашата кожа, зрение и имунна система.

    Витамин D - особено под формата на холекалциферол помага за правилното усвояване/използване на калция и фосфора и спомага за поддържането на нормални нива на калций в кръвта. В допълнение, този витамин помага за поддържане на здрави кости и зъби, както и помага за правилното функциониране на мускулите и имунната система. Витамин D участва в процеса на делене на клетките.

    Витамин Е - е мощен антиоксидант, който помага за защита на клетките от оксидативен стрес и увреждането им, причинено от свободните радикали. Витамин Е участва и в синтеза на антикоагуланти, поддържайки адекватна пропускливост на клетъчните мембрани и намалявайки агрегацията (струпването) на тромбоцитите, благодарение на което може да допринесе за предотвратяване на образуването на кръвни съсиреци. Освен това той участва в защитата на червените кръвни клетки и предаването на нервни сигнали в цялото тяло.

    Витамин К - е необходим за правилното функциониране на организма, регулира процеса на съсирване на кръвта, а също така влияе върху поддържането на нормалната минерална плътност на костите. Той е отговорен за правилния транспорт на калций от кръвта до костната тъкан, което ви позволява да поддържате здрави кости и да увеличите тяхната устойчивост.

Препоръчителна употреба на ADEK 200tabl

Приемайте по 1 доза (1 таблетка) дневно, за предпочитане след хранене.

Състав на ADEK 200tabl

Състав  за 1 табл (1 доза):

Витамин А                                             800mcg

Витамин Д                                        50mcg/2000IU

Витамин Е                                           12mg α-TE

Витамин K                                              75mcg

Състав: пълнители: микрокристална целулоза и нишесте, ДЛ-алфа-токоферил ацетат (вит.Е), холекалциферол (вит.Д), ретинил ацетат (вит.А), менахинон-7 МК-7 (вит.К) от Bacillus subtilis natto (соя), антислепващи агенти: магнезиеви соли на масни киселини и силициев диоксид.

Алергени: Може да съдържа мляко, соя, фъстъци, други ядки, сусамово семе, овес,  яйца, ракообразни и риба.

Съхранение: На сухо и хладно място до 25'C, защитено от пряка слънчева светлина, недостъпно за малки деца. Не се препоръчва на лица под 18г, бременни и кърмещи жени. Не е лекарствено средство. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Не превишавайте препоръчваната дневна доза.


Мнения за ADEK 200tabl


Други продукти