Magnesium+B6 Shot 80ml, OstroVit

Magnesium+B6 Shot 80ml
Стандартна цена: 3 лв.
Намален на: 2.50 лв.
Спестявате: 0.50 лв.

Брой: наличен! Наличен!

Имаш въпрос? Обади се на телефон
0887 47 88 41 или изпрати email на info@yeee.bg

Продукт в промоция с намалена цена!
В ограничени количества!


Производител: OstroVit
Категория: Функционални напитки
В опаковка: 80ml (1 доза)
Наличност: На складОписание на Magnesium+B6 Shot 80ml

* Спомага за намаляване на умората
* Поддържа електролитния баланс
* Поддържа правилния енергиен метаболизъм
* Спомага за правилното функциониране на нервната система
* Поддържа здрави кости и зъби
* Спомага за правилния метаболизъм на протеини и гликоген
* Спомага за поддържане на нормалното психологическо състояние
* Поддръжка на нервната система
* Регулира количеството на водата в организма
* Регулира на физиологичното налягане

Magnesium Potassium + B6 Shot 80ml на OstroVit е течна хранителна добавка. Съдържа подсладители. Негазирана напитка, съдържаща магнезий (375 mg / 80 ml), с добавени на калий и витамин В6. Magnesium Potassium + B6 Sho е добавка, предназначена за хора, които имат повишена нужда от магнезий, калий и витамин В6. Предназначена е и за възрастни, които са физически активни, особено спортисти. Продуктът се препоръчва в периоди на повишено физическо натоварване.

Съдържащият се в подукта магнезий спомага за правилното функциониране на мускулите и за поддържане на електролитния баланс и помага за поддържане на здрави кости и зъби. Магнезият и витамин В6 допринасят за поддържането на правилния енергиен метаболизъм и помагат за правилното функциониране на нервната система. В допълнение, тези съставки допринасят за намаляване на умората и спомагат за поддържане на нормални психологически функции.

Калият е изключително важен микроелемент, принадлежи към групата на електролитите. Има значителен ефект върху функционирането на нервната система на тялото. Калият като електролит е отговорен за поддържането на адекватно електрическо напрежение на клетъчните мембрани и е отговорен за прехвърлянето на електрически импулси между клетките.

Витамин В6 помага за правилния синтез на цистеин и за поддържането на правилния метаболизъм на хомоцистеина. Витамин В6 допринася за поддържането на нормалния протеинов и гликогенен метаболизъм и допринася за регулирането на хормоналната активност.

Препоръчителна употреба на Magnesium+B6 Shot 80ml

Вземайте по 1 бутилка (80ml) дневно. Не употребявайте повече от една доза дневно. Разклати преди употреба. Употребете до 24 часа след отваряне.

Състав на Magnesium+B6 Shot 80ml

Състав за 80ml (1 доза):
Калий               430mg
Магнезий         350mg
Витамин В6    1400mcg

Съставки: вода, регулатор на киселинността: лимонена киселина и тринатриав цитрат, калиев цитрат (калий), подсладители: сукралоза и ацесулфам К /източник на фенилаланин/, консерванти: натриев бензоат и калиев сорбат, магнезиев цитрат (магнезий), овкусител, пиродоксин ходрохлорид (вит.В6), малтодекстрин.

Алергени: Може да съдържа следи от  мляко, соя, фъстъци, други ядки, сусамово семе, овес,  яйца, ракообразни и риба.

Съхранение: На сухо и хладно място до 25'C, защитено от пряка слънчева светлина, недостъпно за малки деца. Не се препоръчва на лица под 18г, бременни и кърмещи жени. Не е лекарствено средство. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Не превишавайте препоръчваната дневна доза

Мнения за Magnesium+B6 Shot 80ml
Други продукти