AOL 200g, OstroVit

AOL 200g
Стандартна цена: 36.80 лв.
Намален на: 30 лв.
Спестявате: 6.80 лв.

Брой: наличен! Наличен!

Имаш въпрос? Обади се на телефон
0887 47 88 41 или изпрати email на info@yeee.bg

Продукт в промоция с намалена цена!
В ограничени количества!


Производител: OstroVit
Категория: Стимулатори на растежния хормон
В опаковка: 200g (66 дози)
Наличност: На складОписание на AOL 200g

* Увеличава анаболизма и ускорява възстановяването след тренировка
* Естествено увеличава синтеза на растежен хормон
* Помага за увеличаването на силата и издръжливостта
* Поддържа процеса на липолизата, т.е. изгарянето на мазнините
* Подобрява качеството на съня
AOL на OstroVit е хранителна добавка на прах, която допълва диетата с три синергично действащи аминокиселини: L-аргинин алфа-кетоглутарат (AAKG), L-орнитин и L-лизин. Продуктът се основава само на активни вещества, без излишно добавяне на аромати, подсладители, антислепващи или консервиращи средства. Получавате само това, от което имате нужда. Комбинацията от тези три аминокиселини ще ви помогне да увеличите обема на мускулите, по естествен път да увеличите синтеза на хормон на растежа (GH), което ще подобри издръжливостта и силата при усилени тренировки.

    AAKG  (L-аргинин алфа-кетоглутарат) - Аргинин алфа-кетоглутаратът е най-популярната форма на аргинина с удължено действие. Аргининът е една от аминокиселините, които се срещат в нашето тяло, като вземат активно участие в най-важните жизнени процеси. Подобрява кръвообръщението, стимулира синтеза на растежен хормон, има анаболен ефект, стимулира редуцирането на мазнините.
    L-Орнитин - една от трите аминокиселини, участващи в цикъла на уреята, заедно с L-аргинин и L-цитрулин, което го прави изключително важни за перфектното функциониране на човешкото тяло. Също както аргинина стимулира синтеза на растежен хормон и отстраняването на амоняка от тъканите.
   L-лизин -  незаменима аминокиселини. Същността на незаменимите аминокиселини е, че за правилното функциониране на организма, трябва да осигурим нужното количество от тях чрез добавки или с храна. L-лизинът играе основна роля в усвояването на калция, изграждането на мускулната тъкан, възстановяването след тежки наранявания и в производството на много хормони и ензими.
 
Трите аминокиселини обаче работят заедно още по-добре. Това е синергична "бомба", която ще извади невероятна сила, енергия и сила по време на тренировката ви. Те ще повишат нивата на хормона на растежа, ще осигурят нарастване на мускулите. Ще ви накарат да се чувствате като никога до сега по време на тренировка. 

Препоръчителна употреба на AOL 200g

Разтворете 1 доза (3g = 5 мерилки) в 100-150ml  вода.

Приемете една доза 30 минути преди тренировка, може да добавите още 1 доза вечер преди сън на гладно.

Състав на AOL 200g

Състав за 1доза - 3g:
L-аргинин алфа-кетоглутарат - 1000mg
L-орнитин хидрохлорид - 1000mg
L-лизин хидрохлорид - 1000mg

Съставки: L-аргинин алфа-кетоглутарат, L-орнитин хидрохлорид, L-лизин хидрохлорид.

Алергени: Може да съдържа мляко, соя, фъстъци, други ядки, сусамово семе, овес,  яйца, ракообразни и риба.

Съхранение: На сухо и хладно място до 25'C, защитено от пряка слънчева светлина, недостъпно за малки деца. Не се препоръчва на лица под 18г, бременни и кърмещи жени. Не е лекарствено средство. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Не превишавайте препоръчваната дневна доза.


Мнения за AOL 200g