Lutein Forte 60tabl, OstroVit

Lutein Forte 60tabl
Стандартна цена: 32.40 лв.
Намален на: 27 лв.
Спестявате: 5.40 лв.

Брой: наличен! Наличен!

Имаш въпрос? Обади се на телефон
0887 47 88 41 или изпрати email на info@yeee.bg

Продукт в промоция с намалена цена!
В ограничени количества!


Производител: OstroVit
Категория: Здравословни продукти
В опаковка: 60табл (60 дози)
Наличност: На складОписание на Lutein Forte 60tabl

Хранителна добавка, подпомагаща поддържането на нормалното зрение.

Помага за предпазването на клетките от оксидативен стрес.

Допринася за поддържането на правилната визия.

Помага да се намали усещането за умора.

Luteina Forte на OstroVit е продукт, който съдържа в себе си лутеин. Както се смята понастоящем, лутеинът е една от най-важните съставки, влияещи на защитата на очите. Това е органично химично съединение, принадлежащо към ксантофили - растителни багрила от групата на каротеноидите, действащи като филтър, абсорбиращ опасна радиация и елиминирайки свободните радикали. Човешкото тяло не може да произвежда това вещество самостоятелно, затова трябва да се доставя в подходящо количество с храна или под формата на добавка.

В допълнение Lutein Forte съдържа  също витамин С, Е, както и цинк и селен. Селенът, цинкът, заслужават специално внимание. Селенът, в комбинация с витамин С, може да подпомогне ретината в борбата срещу свободните радикали, които могат да се получат под влияние на фактори като лоша диета, стимуланти и психически стрес. Селенът е изключително важна минерална съставка, чието подходящо прилагане в ежедневната диета е важно за правилното функциониране на окото. Цинкът има защитен ефект, който укрепва активността на ензимите, които разрушават свободните радикали в очите. В допълнение, този микронутриент допринася за поддържането на нормалния метаболизъм на витамин А. Освен това цинкът спомага за поддържането на нормално зрение.

Luteina Forte OstroVit е предназначена специално за хора, чиито очи са изложени на вредните ефекти от факторите на околната среда, например: работа с компютъра, прекарване на много часове на четене или гледане на телевизия или излагане на силна слънчева светлина.


Препоръчителна употреба на Lutein Forte 60tabl

Вземайте по 1 доза (1 табл) дневно за предпочитане  сутрин.


Състав на Lutein Forte 60tabl

Хранителна информация  за      1табл (1 доза)

Витамин С                                            100mg 

Витамин Е                                              10mg

Цинк                                                       15mg

Селен                                                    10mсg

Лутеин                                                    12mg

Състав: регулатор на киселинността: дикалциев фосфат, антислепващи агенти: целулоза на прах, калциев карбонат и магнезиеви соли на масни к-ни, L-аскорбинова киселина, цинков оксид, лутеин, DL-алфа-токоферил ацетат, стабилизатор: натриева карбоксиметил целулоза, влагозадържащ агент: глицерол, пълнител: хидроксипропил целулоза, селенов нитрат .


Мнения за Lutein Forte 60tabl


Други продукти