D.A.A. 200g, OstroVit

D.A.A. 200g
Стандартна цена: 23.40 лв.
Намален на: 19.50 лв.
Спестявате: 3.90 лв.

Брой: наличен! Наличен!

Имаш въпрос? Обади се на телефон
0887 47 88 41 или изпрати email на info@yeee.bg

Продукт в промоция с намалена цена!
В ограничени количества!


Производител: OstroVit
Категория: Стимулатори на тестостерона
В опаковка: 200g (66 дози)
Наличност: На складОписание на D.A.A. 200g

Хранителна добавка за оптимизиране на собственото производство на тестостерон. 

* Повишава нивото на основния мъжки хормон - тестостерон.

* Ефективно увеличава либидото!

* Регулира синтеза на хормони в нашето тяло.

* Увеличива мускулната маса.

* Подобрява когнитивните умения - подпомага процеса на запаметяване, учене и концентрация.

* Подпомага регенеративните процеси след тежки тренировки.

DAA на OstroVit е висококачествен, модерен препарат, състоящ се само от едно вещество, наречено D-аспарагинова киселина. Продуктът е подложен на допълнителна микронизация, което позволява още по-добра абсорбция и разтворимост. Без пълнители, консерванти и оцветители. 

D-Аспарагиновата киселина е органично химично съединение от групата на ендогенните протеинови аминокиселини. Тя участва в биосинтеза на много съединения в нашето тяло и е един от продуктите от цикъла на Кребс и глюконеогенезата (биосинтеза на глюкозата). 

Макар за D-аспарагинова киселина да се знае от близо 50 години едва не отдавна е открито, че тя участва в регулирането на ендокринната система и освобождаването на няколко важни за анаболните процеси хормона. Това си действие аспарагинова киселина осъществява чрез повлияване на някои части на хипоталамуса и повишаването на секрецията на гонадотропин-освобождаващ хормон, който от своя страна отключва освобождаването на лутеинизиращ хормон от хипофизата. Именно лутеинизиращият е хормонът свързан с отделянето на тестостерон - главният анаболен хормон. Освен тестостерона учените са установили, че D-аспарагинова киселина допълнително стимулира и отделянето на пролактин и растежен хормон. Поради тези причини в спортните добавки D-аспарагинова киселина пристава като добавка за повишаване на нивата на тестостерон (тестостеронов бустер).

Смята се, че D-аспарагинова киселина в нормални дозировки не крие риск за здравето и не показва странични ефекти. Изследване направено при здрави хора приемащи D-аспарагинова киселина в дози 2,66 грама на ден в продължение на 90 дни не е довело до нежелани ефекти. В това изследване са проследени нивата на електролити, чернодробни ензими, глюкоза, урея, креатинин и др. показатели, които са били в норма. 

DAA е идеална добавка за всички онези, които искат да повишат своето собствено физиологично ниво на тестостерон, да увеличат възстановяването и издръжливост на тялото си. D-Аспарагиновата киселина ще повиши естествените нива на тестостерон, ще подобри сексуалното представяне чрез повишаване на либидото и ще повиши самочувствието.

Препоръчителна употреба на D.A.A. 200g

Разтворете 1 доза 3g (3/5 мерилка) в 100-150мл вода или сок. Вземете 1 доза 30 минути преди тренировка.

Състав на D.A.A. 200g

Хранителна информация  за 3g (1 доза):

D-аспаргинова киселина           3000mg

Състав: Ди-аспаргинова киселина


Алергени: Може да съдържа мляко, соя, фъстъци, други ядки, сусамово семе, овес,  яйца, ракообразни и риба.

Съхранение: На сухо и хладно място до 25'C, защитено от пряка слънчева светлина, недостъпно за малки деца. Не се препоръчва на лица под 18г, бременни и кърмещи жени. Не е лекарствено средство. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Не превишавайте препоръчваната дневна доза.


Мнения за D.A.A. 200g


Други продукти