Creatine 300g Pure, OstroVit

Creatine 300g Pure
Стандартна цена: 35.40 лв.
Намален на: 29.50 лв.
Спестявате: 5.90 лв.

Брой: наличен! Наличен!

Имаш въпрос? Обади се на телефон
0887 47 88 41 или изпрати email на info@yeee.bg

Продукт в промоция с намалена цена!
В ограничени количества!


Производител: OstroVit
Категория: Креатинови продукти
В опаковка: 300g (120 дози)
Наличност: На складОписание на Creatine 300g Pure

Хранителна добавка, спомагаща за увеличаване на физическата издържливост  при високоинтензивни натоварвания.

Creatine Monohydrate на OstroVit е отлична добавка на база на креатин монохидрат с фармацевтично ниво на микронизация. Креатинът е много известна и широко използвана добавка. Ефективността му е потвърдена от множество научни изследвания. Той осигурява по-бърз растеж на мускулите, по-ефективно възстановяване и дава енергия за по-дълги, по-ефективни и по-трудни тренировки.

Креатинът е органично химично съединение, което се среща естествено в човешкото тяло. Обикновено се доставя от животински продукти, т.е. месо, яйца или риба. Благоприятният му ефект се основава на прост механизъм. Той освобождава енергия под формата на високоенергийни молекули на АТФ (аденозин трифосфат) чрез разграждането на фосфокреатина в мускулите. Макар че креатинът се съдържа в храната, единственият начин да достигнем 100% насищане на мускулите с креатин е като го приемаме допълнително като дабавка.

Креатин монохидратът несъмнено е изключително ефективна и безопасна добавка за спортисти. Той има редица ценни свойства, които подобряват работата на мускулите. По-долу е даден списък на някои от предимствата на добавката креатин:

* Многобройни мета-анализи доказват, че приемането му увеличава силата и издръжливостта по време на тренировка. С увеличаване количеството на фосфокреатина в мускулите, той увеличава резервите на нашия енергиен потенциал.
* Чрез задържането на вода в мускулните клетки (т.е. клетката е по-добре хидратирана), той създава перфектната анаболна среда - ускорявя се растежа на мускулите.
* Може ефективно да подобри цялостната удовлетвореност от тренеровките чрез директни действия върху мозъка.
* Проучванията показват, че хората, които приемат креатин, изграждат по-бързо мускулна тъкан, отколкото хората, които не го използват.
* Активно участва в ресинтезата на гликоген.

Препоръчителна употреба на Creatine 300g Pure

Разтворете 2,5g (1/2 мерилки) в 100-150мл вода или сок. В зависимост от потребностите вземайте от 1-2 дози дневно. В тренировъчен ден вземете първата доза сутринта веднага след ставане от сън, а втората - веднага след тренировка. В нетренировъчен ден вземете само 1 доза сутрин след ставане от сън.

Състав на Creatine 300g Pure

Хран. информация  за:              2.5g (1 доза)             5g (макс.дневно)

Креатин монохидрат                          2.5g                             5g

 -от които креатин                              2.2g                          4.4g

Състав: креатин монохидрат


Алергени: Може да съдържа мляко, соя, фъстъци, други ядки, сусамово семе, овес,  яйца, ракообразни и риба.

Съхранение: На сухо и хладно място до 25'C, защитено от пряка слънчева светлина, недостъпно за малки деца. Не се препоръчва на лица под 18г, бременни и кърмещи жени. Не е лекарствено средство. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Не превишавайте препоръчваната дневна доза.


Мнения за Creatine 300g Pure


Други продукти