ISOSTAR ENERGY GEL, ISOSTAR

ISOSTAR ENERGY GEL
12.95 лв.

Вкус:

Брой: наличен! Наличен!

Имаш въпрос? Обади се на телефон
0887 47 88 41 или изпрати email на info@yeee.bg

Производител: ISOSTAR
Категория: Функционални напитки
Тегло: 4 х 35g
В опаковка: 4 дози
Наличност: На складОписание на ISOSTAR ENERGY GEL

Енергийният гел с вкус на ябълка или лимон е въглехидратен енергиен гел (100% от енергията се осигурява от въглехидрати). Съставът му от глюкозен сироп означава, че лесно се усвоява и смила, особено по време на интензивно натоварване и предоставя моментална енергия. Също така този гел е богат на витамини С и В, които спомагат за трансформирането на храната в енергия. Витамин С способства за намаляването на умората при натоварване. Предлага се в пластични лесни за отваряне опаковки, които са иделни по време на състезания и подходящи за всякакви спортове. Гелът съдържа оптимална комбинация от витамини, минерали и въглехидрати. Специалната формула е лесна за разграждане и асимилиране, превръща този продукт за спортовете с високо натоварване (тичане, колоездене, плуване). Съдържа комбинация от витамини за правилно функциониране на мускулите и плодови екстракти. Да се консумира по време на спортове изискващи висока издръжливост 

Препоръчителна употреба на ISOSTAR ENERGY GEL

За увеличаване на енергията преди началото на упражнения или преди кулминационен момент от натоварванията. Да се употребява заедно с вода. 

Състав на ISOSTAR ENERGY GEL

Хранителни стойности за 35гр :
Енергийна стойност-476kJ/112kcal; 
Въглехидрати-28гр; от които захари-19гр; 
витамин С-16мг, 
витамин В1-0,33мг.

Съставки: 
глюкозен сироп, вода, естествен аромат на ябълка, сух екстракт от ябълка и грозде, регулатор на киселинността:лимонена киселина, витамини С и В1, консервант-калиев сорбат. 

Мнения за ISOSTAR ENERGY GEL
Други продукти