FORTIGEL 300g, RED STAR NUTRITION

FORTIGEL 300g
Стандартна цена: 49.90 лв.
Намален на: 37 лв.
Спестявате: 12.90 лв.

Брой: наличен! Наличен!

Имаш въпрос? Обади се на телефон
0887 47 88 41 или изпрати email на info@yeee.bg

Продукт в промоция с намалена цена!
В ограничени количества!


Производител: RED STAR NUTRITION
Категория: Здравословни продукти
В опаковка: 300g (30 дози)
Наличност: На складОписание на FORTIGEL 300g


FORTIGEL® -запазете подвижността на ставите

FORTIGEL® е характерна микстура от колагенови пептиди, получени чрез прецизна хидролиза на колаген тип І.
- Единственият биоактивен компонент, с доказано стимулиращ  ефект върху възстановяването на хрущялната тъкан на ставите.
- Ефективен срещу причината за остеоартритите
- Хранителна добавка без негативни странични ефекти

Интензивните изследвания през последните години доказаха ефективността  от приема на FORTIGEL®. Това се дължи на специфичния механизъм на действие, който се състои от три фази:
1.Абсорбция: след като се приеме орално, FORTIGEL® бързо се всмуква от храносмилателния тракт, като запазва молекулната си форма непроменена.
2.Разпространение: доставените от FORTIGEL® пептиди навлизат в кръвния поток и се натрупват значително в хрущялната тъкан на ставите.
3.Стимулация: FORTIGEL® стимулира биосинтеза на екстрацелуларния матрикс на хрущялната тъкан, което се доказва от повишеното производство на колаген тип ІІ и протеогликан след прием на FORTIGEL®.

Според статистиката всеки четвърти човек има проблеми със ставите. Основната причина е износването и травмите, причинени от възрастта и механичния стрес. GELITA® разработиха FORTIGEL® - иновативен продукт за възстановяване на ставния хрущял. Протеинът колаген съставя до 70% от масата на хрущяла. FORTIGEL® доставя оптимизирани колагенови пептиди, които стимулират растежа на нова хрущялна тъкан. По този начин се възстановява повърхността на ставите, мобилността им и се намалява усещането за дискомфорт и болка.  
Ефектът от приема на FORTIGEL® е доказан от множество научни изследвания. Орално приетият FORTIGEL® се абсорбира от храносмилателния тракт и се натрупва в хрущялната тъкан. 

Препоръчителна употреба на FORTIGEL 300g

Препоръчителна употреба: 

Една равна мерителна лъжичка (10 грама), разтворени в 1/2 чаша, вода или сок, веднъж дневно. 
За оптимален ефект FORTIGEL® трябва да се приема без прекъсване няколко месеца (3 - 6).  
Добре е да се комбинира с глюкозамин, витамин С, МСМ, лецитин, рибено масло, цинк, калций. 

Състав на FORTIGEL 300g

Алергени: Продуктът е произведен в съоръжение, в което се обработват добавки, съдържащи мляко, яйца, глутен, соя, риба и ракообразни, серен диоксид и ядки.

Съхранение: На сухо и хладно място до 25'C, защитено от пряка слънчева светлина, недостъпно за малки деца. Не се препоръчва на лица под 18г, бременни и кърмещи жени. Не е лекарствено средство. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Не превишавайте препоръчваната дневна доза.

 

Мнения за FORTIGEL 300g


Други продукти